Lidhur me protestën e mbajtur para ambienteve të Bashkisë së Tiranës ka reaguar edhe delegacioni i BE.

Në reagimin në platformën X, delegacioni i BE shprehet se dënon dhunën, gjithashtu nënvizon se akte të tilla nuk kanë vend në një shoqëri demokratike dhe nuk kanë të bëjnë fare me të drejtën legjitime për protestë paqësore.

“Ne dënojmë fort dhunën gjatë protestës së sotme në qendër të Tiranës, gjatë së cilës u hodhën mjete ndezëse të improvizuara në godinën e bashkisë. Akte të tilla nuk kanë vend në një shoqëri demokratike dhe nuk kanë të bëjnë fare me të drejtën legjitime për protestë paqësore”, thuhet në reagim.