Presidenti Vladimir Putin u ndje i fyer nga thëniet mbi ndërhyrjen Ruse në zgjedhjet presidenciale në Shtetet e bashkuara- tha Donald Trump pas takimit të shkurtër në samitin Azi-Pacifik në Vietnam.

“Ju mund të pyesni  shpesh herë…., ai tha se absolutisht nuk është përzierë në zgjedhjet tona”, tha presidenti Trump.

Presidenti Putin më vonë përshkroi akuzat për përzierje, si “absurd”.

Departamenti i Drejtësisë po heton deklarimet, si edhe përplasjet e supozuara duke përfshirë edhe ekipin e Trump”.

Lajmi është duke u plotësuar me detaje të tjerë dhe do të publikohet së shpejti në version të plotë- njofton BBC.

Veritas.com.al/