Katër persona kanë mbetur të vrarë nga sulmi i mëngjesit të sotëm në ndërtesën e policisë së Kharkiv.

Një raketë goditi ndërtesat që i përkisnin policisë, Shërbimit të Sigurisë së Ukrainës dhe Universitetit Kombëtar Karazin rreth orës 08:10 me orën lokale.

Fotot nga mëngjesi i sotëm tregojnë zjarrfikësit duke luftuar me flakët në një ndërtesë universiteti dhe stacion policie pas grevës.

Kryebashkiaku i qytetit thotë se Kharkiv është “i rrethuar pjesërisht” nga ushtria ruse, të cilën ushtria ukrainase po e mban aktualisht “heroikisht”