Ada dhe Mikena janë  dy sipërmarrëse të ftuarat e Kryeministrit Edi Rama në episodin e dytë, të sezonit të dytë të podkastit “Flasim”.

Gjatë podcastit kryeministri Rama tregoi si bashkëpunoi me galerinë prestigjoze “Marian Goodman” në New York.

Ishte një përfaqësues i galerisë që e kontaktoi.

Kur i erdhi email-e, kreu i qeverisë tha se nuk e besoi, pasi mendoi se ishte tallje.

“Unë mora një email nga galeria “Marian Goodman” në New York që është një nga galeritë më të mëdha të botës e thashë “Po tallen?”

Më rrinte mendja që po sikur të mos jetë tallje, por të humbas një rast që është unikal në jetën e dikujt që merret me gjëra të tilla? Dhe pastaj pyeta, gjeta mënyrën nëpërmjet një mikut tim që të pyesja dhe ishte në fakt një njeri real. Juve ju ndodhin shpesh” tregoi Rama.