Sarkazëm nga: Ylli Dylgjeri

RILINDJA URBANE ka filluar shkëmbimin e veprave të artit sipas emrave te Kryetarëve të Bashkive të majta.

Projekti quhet: “Unë për Ty, e Ti për Mua”, ku përjetësohet në monument inteligjenca e drejtimit.

Starton fillimisht në Durrës me projektin “Veliera”, nisur nga mbiemri i kryetarit te Bashkisë së Tiranës E. Velija dhe rrjeta.

Më pas në Tiranë do të ngrihet Gjush-jera.

Një vepër arti në formë peshku me emrin e kryetarit të Bashkisë së Durrësit, zotit Vangjush…

Në Kavajë është akoma projekt-ideja e një suposti të madh.

E kështu me radhë në Bashkitë e Majta deri në Tepelenë ku kryetari Tërmet do të ngrejë veprën e tij Tërmet-era, me dridhje, në qytetin e ngrirë të Gjirokastrës etj.

/Veritas.com.al/