Ekspozita e kryeministrit Edi Rama në Athinë ka tërhequr vëmendjen e mediave të huaja. Televizioni francez TV5 Monde i ka kushtuar një reportazh ekspozitës të sapo çelur në Zapion Megaron, ku morën pjesë personalitete të shquara si Kyriakos Mitsotakis, Ministri i Punëve të Jashtme Nikos Dendias etj.

“Arti në shërbim të vëllazërimit” titullohet reportazhi, duke iu referuar fqinjësisë dhe miqësisë mes Shqipërisë dhe Greqisë. Korrespondetja e televizionit e cilëson kryeministrin Rama si të vëmendshëm ndaj detajeve pasi kujdeset vetë për mënyrën e vendosjes së veprave të shumta në mur.