Etiketa: is_tag

Një grua e sëmurë në Kukës nuk pranon të hipë në helikopter.
  Ministria e Mbrojtjes sot ka shpërndarë një komunikatë mbi veprat humane të helikopterëve të Ushtrisë në ndihmë të njerëzve që kanë nevojë për të përballuar fatkeqësitë e motit të keq. ...
4 stinët dhe humori i mirë, nr.1: Vitamina D – çelsi i dimrit
Një zgjidhje e thjeshtë për të mos rënë moralisht dhe për plotësuar mungesat e trupit me vitaminë D: hani skumbri dhe sardele me vaj. Si i bëhet për të mos rënë moralisht në dimër? Rrezet ...