Etiketa: is_tag

VIDEO/ Në Jug të vendit ka nisur stuhia e shiut; keq në Vlorë e Gjirokastër. Durrësi i bllokuar
  Gjirokastra u zgjua nën qiellin që “po derdhej” përdhe- siç thuhet këtu për motin e papërballueshëm. Ka vështirësi në qarkullimin e automjeteve, banorët kanë anuluar disa lëvizje të nevo...
Meteorologët na njoftojë për stuhi shiu; akoma- diell në Tiranë
Ekspertët e parashikimit të motit vazhdojnë të dërgojnë njoftime se “do të kemi reshje dhe stuhi shiu”, ndërsa rrezet e diellit dominojnë në Tiranë. Kjo është një gjë që ndodh, natyrisht, sepse nu...
Vit i keq për prodhimin e verës Franceze
Prodhimi i verës Franceze duket e do të jetë 10 për qind më i ulët këtë vit se në vitin 2015 për shkak të të ftohtit në pranverë dhe valëve të nxehta tani, sipas një deklarate zyrtare. Një prod...
Cfare po ndodh me motin?!
  Nga Misela Patrioti Ja një tjetër zbulim tronditës në lidhje me ndryshimin e klimës globale: Ajo kontribuon në rënien e nivelit të detit, dhe jo të lindjes së deteve si është menduar më...