Etiketa: is_tag

Një anëtar i Parlamentit Europian dërgohet në gjyq se ka spiunuar në favor të Rusisë.
Gjykimi në shkallën e parë i Bela Kovacs në Gjykatën Rajonale të Budapestit është mbyllur për publikun për shkak të natyrës së klasifikuar të çështjes gjyqësore, sipas AP. Prokurorët kanë pohua...
Presidenti PE shpërfill ofertën paqësore të Theresa May prej 20 miliardë, si “kikirikë”. VIDEO.
BE kërkon 50, 60 miliardë euro nga Britania për divorcin. Presidenti i Parlamentit Europian tha se ‘fatura e divorxit’ të Brexit që ofron Theresa May është si një “kikirik”, kur kërkohen miliar...
Kreu i Komisionit të jashtëm në PE: Të mbështetet protesta e PD në Shqipëri! VIDEO
Kreu i komisionit për punët e jashtme në PE, David McAllister i kërkon BE-së t’i kushtojë vëmendje përkeqësimit të situatës politike në disa vende ballkanike- sipas Televizionit ABC News. Për S...
Parlamenti Europian kërkon që të bllokohet hyrja e amerikanëve pa viza në BE
Anëtarët e Parlamentit Europian kanë kërkuar që të bllokohet mundësia për lëvizjen pa viza për qytetarët e Shteteve të Bashkuara, sepse Washingtoni ka përjshtuar qytetarët e pesë vendeve të Bashki...
Zonja Vlahutin trazon Parlamentin e Evropws. 11 pyetje gozhduese për znj.Mogherin
(FOTO: Eurodeputetja Inberborg Graessle, zonja Mogherini dhe (poshtë) zonja Vlahutin)/ Pas publikimit në media (Tiranë dhe Bruksel) të një kontrate  sipas së cilës Delegacioni i Bashkimit Europ...
Takojeni presidentin e ri të parlamentit Europian…Tajani i Qendrës së Djathtë.
(FOTO: Antonio Tajani)/ Antonio Tajani i Qendrës së Djathtë Italiane, është zgjedhur si president i ri i Parlamentit Europian ditën e  Marte, pas një raundi final votimesh- thanë zyrtarët e BE....