Etiketa: is_tag

Nata e protestës dhe gjendjes së jashtëzakonshme në Charlotte/ VIDEO
Guvernatori i North Carolina ka shpallur gjendjen e jashtëzakonshme në qytetin Charlotte, ndërsa ankthi rreth vrasjes së një personi nga polici zezak, vazhdon. Dhuna nuk pushoi asnjë sekondë gj...
Nikolas Gejxh vjen në Himarë,… për protestat?
  Nikolla Gejxh, aktivisti i njohur i çështjeve të Vorio Epirit ka zbarkuar këtë fundjavë në Himarë për ti dhënë një shtytje banorëve të zonës që të ngrihen në një protestë të dielën në or...