Etiketa: is_tag

Australi: Një pjesë e kapsulës SpaceX përplaset me Tokën në fushat e Australisë
  (Një (Një pjese e mbeturinave hapësinore. Foto: Dr Brad Tucker) Kur Mick Miners, një fermer në Uellsin e Ri Jugor, Australi, pa për herë të parë një objekt të madh të zi të dalë nga toka...
Misioni SpaceX Nasa: Astronautët hyjnë në stacionin hapësinor ndërkombëtar.
(FOTO: Behnken dhe Hurley, i bashkohen ekuipazhit ekzistues). Astronautët amerikanë Doug Hurley dhe Bob Behnken janë ankoruar dhe kanë hyrë në Stacionin Ndërkombëtar Hapësinor (ISS). Kapsula...
Nasa SpaceX : Një ditë e madhe u ndërpre për shkak të motit të keq.
Moti i keq e ka detyruar SpaceX të heqë dorë nga nisja e astronautëve Nasa Doug Hurley dhe Bob Behnken në Stacionin Ndërkombëtar Hapësinor (ISS). Të dy astronautët duhej të dilnin nga Qendra Ha...
SpaceX, NASA, astronautët po bëjnë përgatitjet përfundimtare
SpaceX, NASA, astronautët po bëjnë përgatitjet përfundimtare: 'Ne jemi duke shkuar drejt lëshimit' SpaceX është duke bërë përgatitjet përfundimtare për misionin e së mërkurës Demo-2 për të lëshua...