Etiketa: is_tag

FOTO: Tirana gjatë natës
Nëse dy net të kaluara Tirana festoi ‘Natën e Bardhë’, mbrëmë nata ishte përtej romantikes: Një natë e frikshme. Pas orës 04.00 reshjet u shtuan deri në të pabesueshme. Kush mundi të mbyllej në sh...
Dy 17 Nëntorë fqinj, të dy të debatueshëm.
Nga L. Skiro/ Sot, 17 Nëntori comemorohet nëTiranë dhe në Athinë. Në Athinë përkujtohet në dy kuptime: Edhe si lëvizje anarkiste e studentëve në vitin 1974, por edhe si lëvizje që rrëzoi Jun...
A do të shitet NBG Bank? Priten veç oferta më të larta.
Këshilli Drejtues i Bankës Kombëtare Greke (NBG Albania) pritet të vendosë nëse do të pranojë një nga ofertat e bëra për të blerën bankën, apo do të shtyjë me disa muaj procesin. Shoqëria e sig...
Tirana, akoma asnjë ndihmë për viktimat e Houston në Amerikë…
Nga: L. Skiro/ Akoma nuk ka lajm se qeveria a shteti shqiptar të kenë vënë në plan ndonjë ndihmë sado simbolike për ndihmë ndaj viktimave të stuhisë ‘Harley’ në Houston të Shteteve të Bashkuara...
TIRANË: Numërohen 180 kuti. PS kryeson me 9 mijë vota. LIBRA merr një mandat.
Tirana është 'hambari' më i madh i votave për përfaqësues në Kuvend, me 34 mandate. Deri tani janë numëruar 180 kuti votimi, nga 1198 që ka gjithsej. Udhëheq PS me 29786 vota, ose 48 %. PD k...
E bukura borë në Tiranë, por me 30 aksidente brenda natës.
(FOTO: Bora mbrëmë në Tiranë)/ Me siguri nuk është tërësisht faji i borës, por më shumë mund të jetë entuziazmi i tepërt i njerëzve të pamësuar me huqet e borës, që ka shkaktuar gjithë këto aks...
Tirana nuk ka Akropolis
Frrok Çupi/ Po të kishte, nuk do të kishim synuar Akropolisin e Athinës. Se nuk do të na kishte hyrë në “urinë” tonë urbane dhe estetike. Kryetari i qeverisë do të kishte gjetur një figurë tjetër “...
1842 vetë në vit vdesin në Shqipëri për shkak të ndotjes së ajrit
  Sipas raportit të vitit 2016 të Organizatës Botërore të Shëndetësisë , 92% e popullsisë botërore jetojnë në zona ku niveli vjetor i ndotjes është më i lartë se normat e përcaktuara nga O...
Bashkitë fundosin shtetin me 150 milionë euro. Tirana- 80 për qind të kësaj shume
Raportet e kontrollit që tashmë janë bërë publike, kanë zbuluar një rrëmujë totale në bilance dhe një mal detyrimesh të bashkive ndaj financave të shtetit. Vetëm në 12 bashkitë më të mëdha në vend...