Trump dhe Clinton kanë fituar në shtetet që kanë votuar tradicionalisht kamoet e tyre respektive. Por Republikani Trump kryeson në tre shtete kyç- sipas Le Monde.

Fitorja e Donald Trump po përvijohet.

Në ora 07.00 (me orën tonë) kandidati republikan kishte fituar 265 zgjedhës të mëdhenj nga 270 zgjedhës që nevojiten për të fituar.

Rivalja, Clinton, ka fituar 211 shtete.

/Veritas.com.al/