Ministrja e shëndetësisë, Ogerta Manastirliu, ka firmosur sot një urdhër të ri për masat e marra për shkak të koronavirusit.

Në bazë të këtij vendimi, jo vetëm institucionet arsimore, por të gjitha aktivitetet publike dhe jopublike, grumbullimet masive nuk do lejohen deri në përfundim të epidemisë.

Po kështu edhe klinikat dentare do të jenë të mbyllura pas 3 prillit ndërsa spitalet nuk do të kryejnë operacione kirurgjikale