Ndërtesa 27 kate e Londrës që u përfshi nga ‘flakët e ferrit’, tani duket se nuk ka çfarë djeg më. Por a shpresohet se ndonjë i gjallë mund të gjendet mbi katin 11 ku ra zjarri?

”Do të ishte mrekulli që dikush të gjendej i gjallë në katet e sipërme të ndërtesës në të cilën të mërkurën herët e pushtoi zjarri”, ka deklaruar sot komisari i shërbimit të zjarrfikësve Deni Coton.

Zoti Coton për Sky News ka thënë se autoritetet nuk presin që dikush të gjendet i gjallë dhe është shumë herët për ta vërtetuar shkaqet e zjarrit.

/Veritas.com.al/