Një sondazh nga Gravis Marketing dhe America News Network One (OAN) e gjeti Presidentin Donald Trump dhe senatorin aktual Martha McSally (R-AZ) të dy duke udhëhequr sfiduesit e tyre demokrat përpara zgjedhjeve të nëntorit.

Sondazhi, i cili përfshinte pyetje- përgjigje nga 527 votues të mundshëm në Arizona, u zhvillua në 27 qershor të vitit 2020 dhe e tregoi Presidentin Trump me një epërsi prej katër pikësh ndaj ish-zëvendës Presidentit Joe Biden në garën për president.

Nga të anketuarit, 49 për qind deklaruan se preferojnë Trump, ndërsa 45 për qind thanë se preferojnë Joe Biden. Shtatë për qind e të anketuarve thanë se nuk ishin të vendosur për kë do të votonin për në zgjedhjet presidenciale.

VERITAS.COM.AL/