Bashkia e Tiranës po përgatit disa padi dhe do do të bëhen denoncimet përkatëse në Prokurorinë e Tiranës për dy blogje të njohura si “Jeta osh Qef” dhe “Lolita”.

Kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj tha gjatë një eventi ku po diskutohej për transportin publik, se dy faqe online të cilat, kohët e fundit u kishin vendosur gjobë kompanive që drejtojnë linjat e autobusëve në Tiranë.

Stafi i Bashkisë ka publikuar foton e Erland Dalliun, drejtuesin e “Jeta Osh Qef”, faqe për të cilën shumë biznese sipas tyre, kanë shprehur shqetësimin se u duhet të paguajnë shuma të majme në mënyrë që të mos sulmohen me lajme fake nga JOQ.

Fotoja tjetër i përket personit që fshihet pas faqes Lolita, e që njihet vetëm me emrin “Anisa e Vithkuqit”.

Emri i saj i vërtetë i saj është Anisa Caka-Metka./Tema/