Gazetari Poli Hoxha zbuloi se Altin Dumani jeton në një pallat me  parafabrikatë.

“Dumani jeton në një lagje aty ku ka jetuar kur ka ardhur në Tiranë, periferike, në një pallat 5-katësh me parafabrikatë dhe sot e kësaj dite, edhe pasi është zgjedhur aty është. Berberi që u qetha sot e ka komshi dhe më tregoi me hollësi për thjeshtësinë,” – u shpreh Hoxha duke sqaruar se i vetmi ndryshim që ka nga njerëzit e tjerë janë policët që e shoqërojnë dhe që është detyrim ligjor.

Ai shtoi se momenti kur do e humbte respektin për kreun e ri të SPAK do ishte nëse përsëriste frazën e Arben Krajës, paraardhësit të tij, i cili shprehej se ishin vazhdimisht nën kërcënim.

“Nëse nuk e zgjidh ti kush të kërcënon dhe kush të shantazhin dhe kush nuk i hedh prangat atij për veten dhe familjen tënde imagjino çfarë do bësh ti për të tjerët,” – u shpreh Hoxha.