Kandidati Republikan për President në Shtetet e Bashkuara, Donald Tramp, ka rindërtuar ekipin e fushatës së tij elektorale për herë të dytë në dy muaj, duke prurë një menaxher të ri dhe një CEO.

Pollster Kellyanne Conëay bëhet menaxher i fushatës dhe Stephen Bannon i Breitbart Neës bëhet CEO. Paul Manafort mbetet si kryetar i ekipit të fushatës.

 

Zoti Tramp i tha agjencisë së lajmeve AP se liderët e rinj janë “njerëz të frikshëm… ata janë kampion”.

 

Zoti Tramp e ka parë se sondazhet mbi rezultatin në zgjedhje kanë rrëshqitur që nga Konventa e Partisë republikane muajin e kaluar.

‘ Nuk dua të ndryshoj”, ka tënë

Por rrëshqitja në sondazhe, si dhe rindërtimi i ekipit, kanë ndodhur pikërisht 82 ditë para zgjedhjeve.

 

Sidoqoftë, zoti Manafort qëndron në detyrën e tij; analistët thonë se emërimet prezantojnë një ulje në pozitë.

Duke folur për agjencinë e Lajmeve Associated Press rreth zotit Bannon dhe zonjës  Conëay, Donald Tramp tha: “Të dy këta i njoh prej një kohe të gjatë. Ata janë të tmerrshëm, janë fitimtarë, janë kampionë dhe ne duhet të fitojmë”.

(Sipas Reuters)