(FOTO: Senatori Chuck Grassley)

Senatori Chuck Grassley po bën presion mbi drejtorin e FBI, James Comey ku i kërkon hollësi mbi vendimin e Agjencisë i cili nuk rekomandon akuzë për Hillary Clinton mbi hetimin  Emaileve.

Grassley e ka bërë të qartë se po tenton që të zbulojë deri në fund se çfarë ka ndodhur gjatë hetimeve të disafishta të FBI.

“Prej disa muajsh i kemi kërkuar FBI që të sigurojë hollësi mbi fushën e hetimit. Populli amerikan e meriton të dijë mbi përpjekjet nga sekretarja e Shtetit dhe ndihmësja e saj  e saj për të dalë nga hetimi. Edhe një deklaratë tjetër e turbullt e FBI dështoi për të siguruar këtë kërkesë”-tha Grassley të Shtunën.

/Veritas.com.al/