Tridhjetë persona janë dërguar në spital dhe frika është se shumë të tjerë nuk dihet ku janë pas një zjarri të tmerrshëm që ra gjatë natës në bllokun e kullave në perëndim të Londrës.

Zjarrfikësit akoma po luftojnë mes tymit në “Grenfell Tower” në veri të Kensington, ku mendohet se jetojnë qindra njerëz.

Dëshmitarët okularë raportojnë se kanë parë njerëz të bllokuar në shtëpitë e tyre.

Gazetari i BBC, Andy Moore tha se se në gjithë bllokun me 24 godina ka pasur dritë të fortë dhe frika është se ndërtesat mund të rrëzohen nga momenti në moment.

Veritas.com.al/