FOTO: Kryeministre May flet me komisionerin e zjarreve Dany Cotton ndërsa shikon dëmet e shkaktuara)/

Të paktën 17 persona kanë vdekur në zjarrin masiv që pushoi bllokun e pallateve në Londrën perëndimore- tha policia-  ku paralajmëroi se numri mund të rritet më tej

Më parë, shërimi i Zjarrfikësve tha se ekipet e shpëtimit nuk presin të gjejnë të tjerë të mbijetuar në gërmadhat e ‘Grenfell Toëer’,  në veri të Kensington.

Qentë narkoman po dërgohen për kërkime  për gtë identifikuar nëse ka përsëri njerëz brenda gërmadhave.

Mbretëresha ka thënë se “ mendimi dhe lutjet e saj” janë me familjet e viktimave.

Njerëzit, të dëshpëruar  janë përjetuar këto ditë ngjarjen e rëndë, duke e parë nga ekranet dhe duke përjetuar humbjen e miqve.

Më shumë se 30 persona ndodhen në spital- 17 nga të cilët ndodhen në gjendje kritike.

Veritas.com.al/