Të mërkurën, në HLN’s “S.E. Cupp Unfiltered “, korrespondenti i Shtëpisë së Bardhë të CNN, Jim Acosta tha se ishte sharë  nga mbështetësit e Trump në një tubim në Tampa, Florida, mbrëmë, “ndihej sikur nuk ishim më në Amerikë “.

Acosta tha, “Dua të them, sinqerisht, ndihej sikur nuk ishim më në Amerikë. Unë nuk e di se si ta them më qartë se kaq. Amerikanët nuk duhet të trajtojnë amerikanët e tjerë në këtë mënyrë. Por për fat të keq, çfarë ne kemi parë – dhe kjo është duke u ndërtuar për disa kohë që nga fushata – unë kam folur për këtë si një çështje që nga fushata. Kur presidenti, gjatë fushatës, na referoi ne si media e pandershme, media e lajmit te pështirë, gënjeshtarë, feçe dhe hajdutë e kështu me radhë, dhe pastaj e rrokullisi te djathtën në Zyrën Ovale dhe filloi të na thërriste ne ‘lajmi i rremë’ dhe ‘armiku i popullit’, ai është duke i fshikulluar këto turma në një furi, deri në pikën ku ata duan me të vërtetë të vijnë pas nesh “.

Ai vazhdoi: “Dhe ndjenja ime për këtë, S.E., është se këto mendime që këta njerëz kanë në këto tubime, janë formatuar nga ajo që shohin në orët e para të Fox News dhe çfarë dëgjojnë nga disa media konservatore mbeturina që thjesht urdhërojnë tu japin atyre këtë dietë të përditshme të asaj që ata konsiderojnë të jenë gjëra të tmerrshme që bëjmë ne këtu në CNN. Është shumë për të ardhur keq, por është një përballje, e amerikanëve kundër amerikanëve dhe me ndershmëri, duhet të ndalet “.

Ai shtoi: “Mendoj se ka qenë e rrezikshme për disa kohë. Unë kam qenë i shqetësuar gjatë fushatës që një gazetar të lëndohej, kur ishte duke punuar. Por kur i referoheni anëtarëve të shtypit si armik i popullit, ju jeni në thelb duke vendosur shënjestra mbi shpinën tone dhe nuk është vetëm një Joe Schmo në një stol bari në Kalamazoo qe e thotë këtë. Ky është presidenti i Shteteve të Bashkuara. Dhe kjo vjen e mbushur me një forcë serioze pas saj. Dhe ka shumë njerëz atje jashtë, të cilët janë jashtëzakonisht të zemëruar me ne. ”

Veritas.com.al/