Adoleshentët po bëhen gjithnjë e më pak të mundshëm për të bërë seks, ata preferojnë të kenë më shumë kohë për familjet e tyre dhe të kenë më shumë marrëdhënie erotike online, sipas një studimi- raporton BBC.

Një studim i kryer me 1,000 adoleshentë të moshës nga 16- to 18- vjeç, ka zbuluar se ata po pinë shumë më pak se më parë.

Shërbimi i Këshillimeve mbi Shtatzëninë në Britani thotë se kjo shpjegon rënien e shpejtë të shtatzënive në moshën e adoleshencës që Mbretërinë e Bashkuar që nga viti 2007.

Dy të tretat e adoleshentëve të pyetur thanë se nuk kanë bërë kurrë seks. Dhe 24 % e tyre thanë se nuk kanë pirë kurrë alkohol.

Veritas.com.al/