Pra se të nderohej të Dielën në mbrëmje me çmimin ‘Carney Awards’, aktori  James Cromëell paralajmëroi se Shtetet e Bashkuara do të përballen më një tjetër ‘revolucion’, me ‘gjak në rrugë’ nëse nuk shkatërrohet agjenda e presidentit Donald Trump, raporton Breitbart News. .

“Ky është një fashizëm në lindje. Në gjithnjë kemi pasur një gardian- shtetin totalitar- e gjitha që ne kemi nevojë është një skuzim, dhe të gjitha institucionet janë të gatshëm që ta kthejnë këtë në fashizëm puro”, tha  James Cromwell në një intervistë me Variety. “Nëse nuk e ndalojmë [Presidentin Trump] tani, atëherë do të kemi një revolucion të vërtetë. Atëherë do të kemi ‘rrugë të gjakosura’

Gjatë paraqitjes së mëvonshme në mbrëmje, ylli i Babe foli rreth rëndësisë së votimit gjatë zgjedhjeve për mes- mandatin e presidentit.

Veritas.com.al/