Ambasadori amerikan Donald Lu ka shkuar sot pradite përsëri na Kryeministri ku ka takuar kryetarin e qeverisë, Edi Rama. Takimi ka nisur në nisur në orën 11:15 dhe ka zgjatur rreth 1 orë.

Ata takohen një ditë pas negociatave që ka zhvilluar me krerët e maxhorancës dhe opozitës, diplomati  amerikan Hoyt Brian Yee në Tiranë për t’i dhënë zgjidhje krizës  politike në Shqipëri. Në vëmendje është rikthyer përsëri paketa McAllister, sipas së  clës qeveria lëshon disa segmente qeveritare që kanë të bëjnë me zgjedhjet; por jo kryeministrin.

/Veritas.com.al/