Frank Shepard Fairey  është një artist amerikan i kohës, në moshën 46 vjeçare. Ai cilësohet si “artist i rrugës” dhe është  graphic designer, aktivist, ilustrues dhe themelues i “OBEY Clothing”.

Shepard Fairey, është ironik ndaj presidentit Obama. Ai ka shpërndarë një seri të punëve të reja  në prag të Inaugurimit të Presidentit Trump.

Seria e tre posterave, që u zbuluan javën e  kaluar përfshijnë fotografi të Afrikan-Amerikanëve, gra Latine dhe Muslimane të mbuluara me firmën e Fairey në të kuqe, në të bardhë dhe në ngjyrë blu- në variacione. Poshtë tyre është shkruar “Ne Populli”.

Veprat e artit janë komisionuar nga fondacioni jo fitimprurës “Amplifier Foundation”, i cili shpreson t’i shpërndajë posterat në gjithë  Washington, D.C.

/Veritas.com.al/

Amplifier Foundation

Amplifier Foundation

Amplifier Foundation

Jessica Sabrogal/Amplifier Foundation

Ernesto Yerena/Amplifier Foundation