Nga: L. Skiro/

Kryetari PD, Lulzim Basha, po mban një fjalim para selisë së Qeverisë në luftë për të mbuluar krimin e establishmetit të kaluar të qeveries së PD dhe LSI.

Pas pak frazave ai iu drejtua islamikëve që po mbajnë Ramazan dhe tha se ‘ në këto moemte po thyhet syfyrti’  dhe në këto momente ‘ iu kërkoj të rrëzojmë qeverinë’  pro- evropiane të qytetërimit kristian. Në këtë moment, Basha kërkoi ‘ një minut heshtje’  në nderim të zakoneve Islamike.

Lëvizja e PD dhe LSI prej kohësh është shfaqur si lëvizje terroriste Islamike, kundër qytetërimit kristian perëndimor. Dhuna e ushtruar në bulevardin e Tiranës kundër shtetit dhe individit, PD dhe LSI manifestuan stilin Islamik të luftës ilegale kamikaze.

Lëvizja e PD dhe LSI ka lidhje të afërta me lëvizjet islamike që në rrënjët e tyre. PD është partia që e futi Shëipërinë në Konferencën Islamike, ajo e orientoi drejt terrorit të stilit Islamik në vitin 1997.

Vetë kryetari i dytë i PD, Lulzim Basha ka dekalruar para medias perëndimore se ‘katolikët e Veriut janë kriminelë’.

Sot PD i bëri ndere zakoneve fetare të Islamikëve në mbajtjen e fetsave që imponojnë terror.

Veritas.com.al/