Një fotograf amator ka kapur imazhe të rralla dhe të bukura të borës së parë në shkretëtirën e Saharasë, pas gati 40 vjetësh.

Karim Bouchetata  ka fotografuar  pamjet në qytetin e vogël të algjerian Ain Sefra, i cili shtrihet në Malet Atlas, buzë  pjesës veriore të shkretëtirës. Bora e fundit në Ain Sefra  ka rënë në vitin 1979.

/Veritas.com.al/