Nga Ylli Dylgjeri/

Sonte nuk do të bëj humor! Më ndjeni miq.

Dëgjova me vëmendje zotinSaimir Tahiri në Opinion. E dëgjova dhe ndjeva dhimbje për njerzit që i marrin këto përgjegjesi në jetë.

Kam punuar dhe unë vite në MB. Kam nderuar

4 Ministra të Brendshëm. Të gjithë të majtë.

Të gjithë socialistë. Të gjithë familjare.

JO! Ka qënë shkollë e përgjegjësi tjetër e tyre.

E dëgjova, e dëgjova, deri në fund, dhe thashë:

Ky është çun risku!

Ku jemi sot?

Bilanci që i la vendit: Qindra ha drogë të mbjella. Dhjetra ton drogë të magazinuara. Qindra te rinj të droguar. Më tej: Të vrarë po.Të prangosur po. Sherre po. Oficerë policie të larguar e të pushuar nga puna si trafikantë. Një rini në ikje. Një opinion të shkatërruar. Një europë të larguar. Një Shqipëri të rënuar. Një ministër te kallxuar.

Ndërkohë, Saimiri djalë i ri mund të dënohet. Mund të bëj edhe disa vite burg. Në fund pasi

të dalë mund të jetojë edhe si i pasur. Ia vlen.

Ky sot quhet çun risku.