Deputeti i Kuvendit të Shqipërisë dalë nga lista shumë emërore e LSI-së, Ralf Gjoni i ftuar në emisionin “Arena” në RTV Ora deklaroi se opozitarët e futur në Parlament po kërcënohen për të mos u future në zgjedhjet vendore, sepse në të kundërt do të bëhet rrëmujë, do digjen qendrat e votimit, ndërsa deputetët do të tërhiqen zvarrë.

Pjesë nga biseda në studio:

Aleksandër Çipa: Zgjedhjet vendore po prishen.

Ralf Gjoni: Shumë dakord me ju.

Aleksandër Çipa: Ne sot duhet të ishim në diskutime…

Ralf Gjoni: E dini ju se cili argument po bëhet për mosbërjen e zgjedhjeve sot? Mos shkoni në zgjedhje na thonë neve. Mos bëni gafë të bëheni ju alibia e futjes në zgjedhjet lokale sepse do bëhet rrëmujë. Do djegim qendrat e votimit. Pra do vrasim njerëz- thonë, do ju tërheqim zvarrë. Ky është diskursi.

Bejdo Malo: Mos na e shit ne sikur ke bërë një akt sublim dhe akt të mirë që ke vajtur në parlament.

Hila-Bejdos: Nuk ka bërë turp. Ka bërë një akt të ligjshëm.

Veritas.com.al/