Presidenti Donald Trump e përshkroi debatin presidencial të martën në mbrëmje me ish-zëvendës-presidentin Joe Biden si “argëtues” pavarësisht se kryqëzohej vazhdimisht me moderatorin, moderatorin e Fox News, Chris Wallace.

“Chris kishte një natë të vështirë”, shkroi Trump në Twitter, duke ndarë një artikull të New York Times në lidhje me performancën e Wallace. “Dy me një nuk ishte për t’u habitur, por argëtuese.”

Presidenti shpesh ndërpreu Biden gjatë debatit, duke bërë që Wallace të ndërpresë vazhdimisht presidentin për të kërkuar që ai të ndiqte rregullat. Biden në mënyrë të përsëritur i tha Trump-it që “ta mbyllte” dhe e përshkroi presidentin si një “klloun”, “presidenti më i keq që Amerika ka pasur ndonjëherë”, madje e quajti atë një “racist”.

Trump e përshkroi Biden si jo të zgjuar.

“Mos e përdor kurrë fjalën zgjuar me mua”, tha ai. “Asgjë e zgjuar për ty Joe.”

Trump gjithashtu kujtoi përpjekjen e Biden gjatë debatit për t’u distancuar nga idetë e mbështetura nga e majta radikale.

“Shumë pikë të rëndësishme të bëra, si hedhja e Bernie, AOC PLUS 3 dhe pjesa tjetër, te ujqërit!” shkroi Trump. “E Majta radikale po hedh Sleepy Joe. Entuziazëm zero demokrat, udhëheqje e dobët! ”

VERITAS.COM.AL