Helikopteri sapo ka ndërprerë ndeshjen e futbollit  mes Apolonisë dhe Luftëtarit në Fier.

Ndeshja kishte hyrë në një fazë emocionuese, pasi Luftëtari i Gjirokastrës ishte shënuar golin e parë që në minutën e dytë të ndeshjes.

Por Policia e fierit ka urdhëruar ndërprerjen e ndeshjes së futbollit, pasi një helikopter i Ministrisë së Shëndetësisë do të ulej në fushën e blertë të stadiumit për të marrë një të sëmurë në urgjencë….

Sigurisht, rasti human mund të të lerë pa fjalë, por duket absurd se si fushate  Myzeqesë nuk kanë një vend ku të ulet helikopteri. Edhe në malet e Pukës sot nuk ka asnjë arsye për të ndërprerë lojën e futbollit pse duhet një rrafsh për t’u ulur helikopteri.

Veritas.com.al/

helikopter fier

helikopteri fier