Deri në 10 përqind të pacientëve të shëruar me koronavirus testohen pozitivë përsëri, thuhet në raport
Rreth 10 përqind e pacientëve të rikuperuar me koronavirus në Kinë u testuan përsëri pozitivë pasi dolën nga spitali, sipas një raporti.

Mjekët në vijat e para të shpërthimit në Wuhan, Kinë – ku u shfaq virusi – raportuan se midis 3 dhe 10 përqind të pacientëve të shëruar u riinfektuan me sëmundjen, megjithëse është e paqartë nëse ata ishin ngjitës për herë të dytë, apo jo,raportoi South China Morning Post – Raportuar në New York Post.

VERITAS.COM.AL