Një atmosferë që nuk i ngjan aspak asaj festive në fund të 2020. Zbukurimet dhe dekori në qendër të kryeqytetit ia kanë lënë gjithë vëmendjen gazit lotsjellës, i cili ka zbardhur rrugët kryesore.

Nga ana tjetër e medaljes është vendosur policia, gardhe me efektivë të shumtë, të mbrojtur me skafandra dhe kundra gaz që gjurmojnë hap pas hapi protestuesit nëpër gjithë rrugicat e kryeqytetit, për të mos i lejuar t’u afrohen institucioneve.

Disa të shoqëruar ndërkohë dhe të prangosur.

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri