Zëvendës presidenti Joe Biden ia “plasi në fytyrë” kandidatit presidencial republikan, Trump,  të Shtunën, duke e akuzuar për “ngacmim seksual” për komentet që ka bërë Trump para një dekade, ku privatisht bën shaka me një gazetar të TV rreth provokimit të një femre.

Joe Biden shkruan në Twitter: “Fjalët dëshmojnë. Një sjellje e tillë është një abuzim me pushtetin. Nuk është vetëm  e turpshme. Është ngacmim seksual- Joe.”

Por Breitbart, një media shumë e njohur dhe aktive në Shtetet e Bashkuara, boton disa fotografi ku shfaqet Joe Biden në këtë moshë, në këto pozita e në këto ditë, duke “ndukur” femra. Breitbart shkruan, duke bërë pyetje dhe vetë përgjigje se çfarë është ngacmimi seksual:

Një “ngacmim” do të thotë një kapje e atypëratyshme dhe sulmuese në kontakt trupor, kështu që nuk po kurthet cili bëri shaka, e cili ngacmoi prej vërteti (I referohet fotove të mëposhtme të Biden).

Megjithatë, përderisa Biden është një autoritet në “kapjen e grave”, ndoshta ngacmimi seksual mund të quhet për të.

Sipas përfundimit që nxjerr ai, Biden është një autor krimi seria në ngacmim seksual

Në fushatën e vitit 2012, Biden provokoi një grua në Ohio- dhe bashkëpunëtorët e tij u ndjenë keq.

Madje edhe disa zëra liberal kanë folur rreth sjelljes së Biden.  “New York magazine” e quajti  Biden “presidenti i Pëshpëritjeve të Vështira në Vesh të Grave”.

Por ndoshta kjo mund të jetë, thjeshtë të mbahet Biden në standardin e tij: Një agresor kronik seksual. Mbylleni këtë njeri!- shkruan Breitbart.

http://media.breitbart.com/media/2016/10/Screen-Shot-2016-10-08-at-7.39.04-PM.png

Biden në Krishtlindjet e Vitit 2013

http://media.breitbart.com/media/2016/10/Screen-Shot-2016-10-08-at-7.40.34-PM.png

Biden me Margeret Coons, e bija e Senatorit Chris Cons

 

http://media.breitbart.com/media/2016/10/Screen-Shot-2016-10-08-at-7.27.39-PM.png

Biden me Stefanie Carter, gruaja e sekretarit të Mbrojtjes Ashton Carter, shkurt 2015

http://media.breitbart.com/media/2016/10/Biden-Grope-Carter-Alex-Wong-Getty.jpg

Fëmijet nuk mund te jene te qete me Biden- shkruan Breitbart

http://media.breitbart.com/media/2016/10/Screen-Shot-2016-10-08-at-7.23.20-PM.png

Biden eshte perfolur edhe per provokim meshkujsh- shkruan Breitbart. Këtu është me policë në vitin 2010

http://media.breitbart.com/media/2016/10/Screen-Shot-2016-10-08-at-7.45.07-PM.png

Dhe… askush me mire se Hillary nuk i njeh sjelljet e Biden, shkruan Bretbart

http://media.breitbart.com/media/2016/10/Screen-Shot-2016-10-08-at-7.52.44-PM.png