Ish këshilltari i presidentit Donald Trump dhe ish drejtor ekzekutiv i Breitbart News, Stephen K. Bannon, është planifikuar të flasë në takimin më të madh të populistëve francez të ‘Frontit National’ i cili mund të shikohet si një parti totalisht e ripërtëritur.

Ish këshilltari presidencial është gati të mbajë një fjalim surprizë në Lille të Francës këtë fund- javë në konferencën kryesore  që thuhet se do ta paraqesë ish kandidaten presidenciale dhe lider e Frontit Nacional, Marine Le Pen, që të rindërtojë partinë dhe mundet edhe emrin e saj.

“Bomba’ e Bannon është njoftuar nga partneri politik i Marine Le Pen dhe i Frontit National, Louis Aliot në Twitter ditën e Premte.

Veritas.com.al/