Bashkimi Evropian është gati për t’i dhënë mbështetje Ballkanit Perëndimor, përfshirë edhe Shqipërinë, pas shpërthimit të COVID-19, deklaron ambasadori Luiggi Soreca.

“BE-ja është e gatshme të mbështesë #BallkaninPerëndimor, përfshirë Shqipërinë, në adresimin e shpërthimit #COVID19. Komisioni Evropian po shikon gjithashtu mundësitë për të ridrejtuar fondet #IPA, Një vendim pozitiv për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut do të ishte një sinjal i rëndësishëm për Ballkanin Perëndimor”, thuhet në një postim të tij në Twitter.

Veritas.com.al/