Donald Trump krenohet për fitoren, por pasi Demokratët morën Dhomën e Përfaqqësuesve të Martën, drejtuesi i dikurshëm i emisioneve televizive që u bë president, po shijon një humbje, gjë që nuk e ka provuar kurë, sepse nuk ka qenë ‘ humbës’, shkruan AFP.

Dhe a u përgjigj ai me poshtërim? Ish miliarderi dhe drejtuesi i programit televiziv “The Apprentice” a u shfaq i lëshuar?

Jo!

Trump është triumfant.

Ai shkroi në Twitter duke thënë se zgjedhjet e midterm – në të cilat Demokratët u mundën nga Republikanët duke marrë kontrollin e dhomës së Ulët të Kongresit, se zgjedhjet janë një “sukses i llahtarshëm”.

Republikanët kanë forcuar pozitat e tyre në Senat.

Veritas.com.al/