Me rastin e Ditës së Kujtesës së krimeve të Komunizmit, ish kryetari i Partisë Demokratike të Kukësit, Ibsen Elezi, i njohur dhe si një kritik konstruktiv i kryetarit Lulzim Basha, i ka adresuar këtij të fundit një mesazh.

Nëpërmjet një postimi të bërë në faqen e tij në rrjetet sociale, Elezi nuk bën komente, nuk jep shpjegime por duke përdorur frazeologji të koduar, i sugjeron Bashës që…

Postimi i plotë i Ibsen Elezit:

Nje lutje per z. Basha !

Te lutemi ne respekt te statutit te PDSH dhe ditës se kujtesës se krimeve te komunizmit, hiqe zotin Gjata, te birin e Rustemit dhe Kermillin.

Lëri te shkojnë te i biri i Kristaqit.

Ver prapë si puna e këtyre por te paktën mos i njohim.

VERITAS.COM.AL/