Ish presidenti Francez, Nicolas Sarkozy është ndaluar nga policia në lidhje me deklarimet se ai ka marrë 50 milionë euro nga diktatori Libian Muammar Gaddafi  or të financuar fushatën e tij presidenciale në vitin 2007.

Zoti Sarkozy është ndaluar të Martën në mëngjes nga Policia Gjyqësore në rajonin e policisë Nanterre, në veri- perëndim të Parisit, dhe po merret në pyetje si pjesë e hetimeve për financime të parregullta të fushatës elektorale presidenciale, sipas burimeve nga Le Monde..

Veritas.com.al/