Konfirmohet rasti i parë pozitiv me koronavirus në Bashkinë e Librazhdit.

I infektuari është i vetëpunësuar në një biznes të vogël në Librazhd.

Mësohet se ai fillimisht po trajtohej në spital në Librazhd dhe më pas është transportuar në Tiranë.

Vijon…