(ANSA) – Rome, 23 Gusht- Lëvizja anti- establishment ‘5 Yjet’ (M5S) dhe partia e qendrës së majtë Demokratike (PD) ditën e premte nisën bisedimet dypalëshe që i përshkruan si ‘kosntruktive’, mbi formimin e një koalicioni qeverisës që zëvendëson aleancën e Lëvizjes ‘5 Yjet’me Ligën e nacionalistëve dhe liderin e saj Matteo Salvini, qeveri që ra para pak ditësh.

“Nuk kemi probleme të pakapërcyeshme’, ka postuar një tekst një nga anëtarët e delegacionit të PD pas sesionit të parë të bisedimeve.

Veritas.com.al/