Ish kryetari i Dhomës, Paul Ryan (R-ËI) po e transferon familjen e tij nga Janesville, Wisconsin, për në Swamp të Washington, DC, sipas një raportimi.

Gazeta Politico citoi ditën e marte se Ryan do të marrë me qira një shtëpi në rrethinat e rehatshme të Maryland. Pavarësisht nga kjo lëvizje, Ryanët nuk kanë plane për ta shitur shtëpinë në Badger State, ku ish kryetari do të operojë për ‘the American Idea Foundation’.

“Tani në sektorin privat, Paul dhe familja e tij janë duke marrë me qira përkohësisht një shtëpi në Maryland, dhe ai do ta kalojë kohën këtu edhe pse shtëpia e tyre familjare do të jetë në Janesville,” tha për ‘Politico’ një nga ndihmësit e establishmentit Republikan. Vëzhguesit politik thonë se transferimi përfaqëson një ndarje të kënaqshme për Ryan, i cili për disa vite rezistoi që të mos e lëvizte familjen e tij për në DC, por preferoi të merrte avionin dhe të fluturonte për në  Janesville çdo fundjavë.

VERITAS.COM.AL/