Gratë pijnë alkool po aq sa burrat
Burrat ende pijnë më shumë se gratë në Shtetet e Bashkuara, por hendeku është zvogëluar, ka zbuluar një raport. Gjatë periudhës dhjetëvjeçare, që nga ...
Iluzion Optik (foto galeri)
...
Kafe dhe…., metoda më e mirë për rënie në peshë
Mund të thuhet se është kthyer masivisht një mënyrë e re e konsumit të kafesë në SHBA dhe mund të konsiderohet si më e çuditshmja: kafe me gjalpë. ...
Ngjyra e flokëve tregon se e mirë je në seks
Keni menduar ndonjëherë për lidhjen midis seksit dhe ngjyrës së flokëve? Duket se ka më tepër lidhje midis tyre, sesa mund ta keni menduar! Ka një ...
Sa mirë dhe sa keq lidhja me një mashkull më të madh në moshë
Të gjithë bëhemi pjesë herë pas herë e diskutimeve rreth temave të ndryshme që kanë të bëjnë me jetën në çift. Këtë herë “Pour Femme” thotë se fejesa ...
Faqja 3 prej 3123