Majtistët anti- Trump reaguan negativisht në Twitter ditën e Mërkure pasi presidenti Trump twitoi një fotografi në momentin kur po nderonte qenin hero që ndoqi drejt tunelit themeluesin dhe liderin e Shtetit Islamik (ISIS) Abu Bakr al-Baghdadi.

Trump twitoi imazhin fotografik që duket, duke e përshkruar se po nderonte qenin, foto e të cilit ishte publikuar ditën e Marte.

“AMERICAN HERO!” shkroi Trump në anë të imazhit fotografik.

Veritas.com.al/