Një grua 113-vjeçare – që besohet të jetë gruaja më e vjetër në Spanjë – është shëruar nga koronavirusi, thanë zyrtarët.

Maria Branyas u diagnostikua me Covid-19 pasi vendi u mbyll në mars.

Por pas disa javësh në izolim, zonja Branyas u deklarua e shëruar, pasi pësoi vetëm simptoma të lehta.

Maria Branyas thotë se  ka jetuar përmes pandemisë së gripit të 1918-19, Luftës Civile Spanjolle 1936-39 dhe koronavirusit të tanishëm.

VERITAS.COM.AL/