Mbretëresha ka ftuar anëtarët e familjes mbretërore në Sandringham ditën e Hënë për bisedime ballë për ballë për të diskutuar rolin e ardhshëm të Dukës dhe Dukeshës së Sussex.

Zyrtarët e Pallatit thanë për BBC se Princ Harry, Duka i Cambridge dhe Princi i Uellsit do të marrin pjesë, ndërsa Meghan pritet ta ndjekë diskutimin me anë të telefonit nga Kanadaja.

Sussexes thonë se plani i tyre është për t’u tërhequr nga titujt e Familjes Mbretërore.

Deri tani nuk ka asnjë parashikim ose konkluzion që mund të arrihet në këtë takim.

Por korrespondenti Mbretëror i BBC, Jonny Dymond tha se ka shpresa se bisedimet do të prodhojnë “një hap tjetër“ në rrugën e përcaktimit të raporteve të çiftit të ri më Familjen Mbretëror- në ët njëjtën linjë me dëshirën e Mbretëreshës për të gjetur një zgjidhje brenda pak ditësh.

Ai shtori se ka akoma disa ‘pengesa të vështira’ për t’u kapërcyer në këto bisedime.

Veritas.com.al/