Pas doli raporti i komisionit të Venecias, të cilin Top Channel e ka siguruar ekskluzivisht, ku thuhet se presidenti Meta shkeli kushtetutën duke anuluar zgjedhjet, ka reaguar kjo e fundit.

“E dinë të gjithë shqiptarët dhe ndërkombëtarët me integritet se Presidenti i Republikës ka MBROJTUR Kushtetutën, rendin demokratik dhe pluralizmin politik, dhe ka SHMANGUR gjakderdhjen dhe Rajshtagun!”, thuhet në reagim.

Veritas.com.al/