Ish Zonja e Paarë e Shteteve të Bashkuara, Michelle Obama po i bashkon forcat me Televizionin e etë Zinjve (Black Entertainment Television) për të nxitur gratë me ngjyrë që të votojnë në zgjedhjet e gjysmës së mandatit të vitit 2018.

“ Ne të gjitha e kemi parë ndryshimin që ndodh kur vendosim të hedhim votën tonë dhe ne kemi parë pasojat kur ne nuk e çajmë kokën për të shkuar deri në qendrën e votimit”, tha Obama e cila po punon si bashkëkryetar e një organizata jo fitimprurëse me emrin “Kur ne të gjithë votojmë”.

Ish- Zonja e parë u kërkoi grave që ët asistojnë në regjistrimin e mikeve të tyre dhe të familjeve me qëllim që të legjitimojnë votën në Ditën e  Zgjedhjeve. “gratë me ngjyrë dinë si t’i rregullojnë gjërat për familjen tonë dhe komunitetin tonë”, tha ajo.

“Kur ne themi fjalën tonë, populli dëgjon. Kur ne udhëheqim, populli na ndje”- tha ajo.

Veritas.com.al/